am mai scris aici in urma cu cateva zile despre dulceturi si efectul lor hranitor si benefic asupra organismului.In acest articol vom discuta despre sucurile naturale si efectele acestora asupra organismului uman.Sucurile naturale sunt in mod cert un beneficiu pentru sanatate Sucurile naturale incluse in alimentatia zilnica sunt o cale prin care se poate scapa de kilogramele in plus,o cura de vitaminizare si mineralizare ,dar si o dieta de detoxifiere in pragul sezonului rece.Noi credem ca un suc natural rece ne racoreste pe canicula asta.
Dar pentru a prepara un suc natural de fructe avem nevoie de un blender sau un storcator de fructe.
Sucurile de fructe au ca efect imediat cresterea cantitatii de zahar din organism care se asimileaza repede ,iar in cazul in care aveti probleme cu glicemia puteti opta pentru sucuri de legume ,sau se pot folosi fructe cu un indice glicemic mic.Acestea sunt cateva amanunte despre sucurile de fructe.eu am gasit cateva tipuri de sucuri delicioase pe care le voi prezenta si aici.
Unul din ele este un sirop de zmeura .
Sirop de zmeura Camara de la Munte (300 ml)
Deliciul iubitorilor de zmeura din locurile preferate de Mos Martin din zona muntilor Apuseni se poate transforma intr-un sirop rubiniu ,cu arome si gust inconfundabile indragit mai ales de catre cei mici.Acest sirop contine doar fructe si zahar,fara adaos de arome si indulcitori sau alti aditivi.Siropul este nefiltrat,deci contine pulpa de fructe in proportii veritabile.Intregul proces de obtinere al siropului incepe de la culesul zmeurei ,amestecare,sortare,fierbere la foc mic pana la decorarea si punerea in sticle si decoratul acestora.
Dupa cum am mai spus continutul acestui sirop nu este unul deloc complex intrucat nu contine indulcitori sau alti aditivi ci este vorba doar de 67% zmeura si 33% zahar.Dupa un calcul valoarea nutritiva a 100 ml sirop de zmeura ar fi undeva la 170kcal.
Este recomandata pastrarea sticlelor cu sirop in locuri racoroase si uscate ferite derazele soarelui.De asemenea trebuie refrigerat dupa deschidere si consumat in 30 de zile.Pentru mai multe informatii puteti accesa acest link:http://bit.ly/2sAU3vX
Dar pentru a prepara un suc natural de fructe avem nevoie de un blender sau un storcator de fructe.
Sucurile de fructe au ca efect imediat cresterea cantitatii de zahar din organism care se asimileaza repede ,iar in cazul in care aveti probleme cu glicemia puteti opta pentru sucuri de legume ,sau se pot folosi fructe cu un indice glicemic mic.Acestea sunt cateva amanunte despre sucurile de fructe.eu am gasit cateva tipuri de sucuri delicioase pe care le voi prezenta si aici.
Unul din ele este un sirop de zmeura .
Sirop de zmeura Camara de la Munte (300 ml)
Deliciul iubitorilor de zmeura din locurile preferate de Mos Martin din zona muntilor Apuseni se poate transforma intr-un sirop rubiniu ,cu arome si gust inconfundabile indragit mai ales de catre cei mici.Acest sirop contine doar fructe si zahar,fara adaos de arome si indulcitori sau alti aditivi.Siropul este nefiltrat,deci contine pulpa de fructe in proportii veritabile.Intregul proces de obtinere al siropului incepe de la culesul zmeurei ,amestecare,sortare,fierbere la foc mic pana la decorarea si punerea in sticle si decoratul acestora.
Dupa cum am mai spus continutul acestui sirop nu este unul deloc complex intrucat nu contine indulcitori sau alti aditivi ci este vorba doar de 67% zmeura si 33% zahar.Dupa un calcul valoarea nutritiva a 100 ml sirop de zmeura ar fi undeva la 170kcal.
Este recomandata pastrarea sticlelor cu sirop in locuri racoroase si uscate ferite derazele soarelui.De asemenea trebuie refrigerat dupa deschidere si consumat in 30 de zile.Pentru mai multe informatii puteti accesa acest link:http://bit.ly/2sAU3vX
Comentarii
Trimiteți un comentariu