De ce sunt atat de bune?
Pentru ca in primul rand nu contin E-uri si conservanti.Ele sunt naturale .Dulceata de capsuni Bun de tot reinvie reteta traditionala cu ingrediente 100% naturale si ne aduce savoarea proaspata a capsunilor si cu un continut de 70 g fruct/100 g dulceata.
Cand ne e pofta de ceva Bun de tot ne vin in minte dulciurile parfumate din copilarie cu gustul lor ,mergem cu gandul la placintele aburinde .
Dulceata de capsuni este cea mai buna alegere pentru a-ti stapani pofta de dulce din urmatoarele motive:
-nu are arome adaugate si E-uri
-70% fruct,capsuni sortate cu grija
- 0 ZAHAR adaugat.Sucul de struguri care inlocuieste zaharul este nutritiv si usor asimilat de catre organism.,bogat in resveratrol (un antioxidant puternic
-dulceata este conservata prin pasteurizare usoara
-este o reteta autentica cu gust BUN DE TOT.
Aceasta dulceata contine:capsuni minim 70%,suc de struguri ,pectina din coji de citrice .Poti avea un mic dejun consistent servind dulceata alaturi de iaurt cu cereale sau pe paine simplu sau cu unt.
A nu se pastra la o temperatura mai mare de 25 de grade Celsius
Dulceata de caise fara zahar 360 g
La fel ca si dulceata de capsuni si cea de caise este naturala.Cateva caracteristici
70% fruct,caise sortate cu grija
-0 zahar,sucul de struguri este suficient pentru indulcirea dulcetii
-este conservata prin pasteurizare.
Aceste dulceturi sunt ceea ce avem nevoie pentru un mic dejun sanatos si pentru deserturile dorite.Vrei si tu?Iata-le mai jos
Comentarii
Trimiteți un comentariu