Ghimbirul este unul dintre cele mai vechi condimente,fiind foarte popular in bucatariile asiatice.Este folosit in medicina ayurvetica datorita proprietatilor sale terapeutice.
Ingrediente:100% pulbere ecologica de ghimbir
Recomandari de utilizare: se poate folosi atât în bucătărie (ca si condiment) cât şi în terapie (sub forma de ceai sau adaugat in smootieuri sau shake-uri). Nu este recomandat persoanelor care sufera de alergii, femeilor insarcinate sau copiilor.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Produsul este originar din India si se gaseste aici:http://bit.ly/2fl8lQl
Ingrediente:100% pulbere ecologica de ghimbir
Recomandari de utilizare: se poate folosi atât în bucătărie (ca si condiment) cât şi în terapie (sub forma de ceai sau adaugat in smootieuri sau shake-uri). Nu este recomandat persoanelor care sufera de alergii, femeilor insarcinate sau copiilor.
Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Produsul este originar din India si se gaseste aici:http://bit.ly/2fl8lQl
Comentarii
Trimiteți un comentariu